Vlaggen

Vlaggen
bestellen

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, productlanceringen of winkeldecoratie, vlaggen bieden een veelzijdig canvas voor jouw boodschap. Soorten, formaten en materialen; we vertellen je graag over de ins en outs van vlaggen.

Soorten

Mastvlaggen, baniervlaggen en beachflags. Vlaggen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Voor elke situatie bestaat een vlag en wij helpen je graag aan de juiste.

Materiaal

Vlaggenstof moet aan specifieke eisen voldoen. Het moet transparant zijn zodat de opdruk aan twee kanten zichtbaar is, het moet winddoorlatend zijn en niet zwaar zodat het makkelijk te monteren is.

Duurzaamheid

Lees hier hoe je het maximale uit de levensduur van jouw vlag kunt halen en slijtage kan voorkomen.

Soorten vlaggen

Mastvlaggen

Mastvlaggen zijn ideaal om bedrijven, merken of evenementen te promoten en worden vaak gebruikt bij sportevenementen, festivals, bedrijven en beurzen. Mastvlaggen zijn rechthoekige vlaggen.

Baniervlaggen

Een baniervlag is een verticale vlag met een aanzienlijk oppervlak om effectief een boodschap over te brengen. Het is een handig middel om de zichtbaarheid van een bedrijf, merk of evenement te vergroten.

Beachflags

Beachflags zijn geschikt voor diverse gelegenheden zoals beurzen, open dagen, markten, maar ook in winkels of bedrijfspanden. Ze zijn simpel op te zetten, gemakkelijk te transporteren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Materiaal

Vlaggenstof

Onze vlaggenstof is perfect voor het bedrukken van de boodschap van jouw bedrijf of organisatie.

Gerecyclede vlaggenstof van PET-flessen

Onze vlaggenstof van PET-flessen is een duurzaam alternatief en is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.

Longlife

Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Duurzaamheid

Hoe lang gaat een vlag mee?

De levensduur van een vlag is gemiddeld 3 tot 6 maanden. Dit is echter sterk afhankelijk van het weer. Daarom adviseren wij om de vlag bij windkracht 6 van de vlaggenmast te halen. Als de vlag een storm moet doorstaan, kan hij natuurlijk wel in één dag kapot gaan.

Wanneer moet ik mijn vlaggen uit de vlaggenmast halen?

Vanaf windkracht 6 is er een verhoogd risico op slijtage. Wij raden aan om de vlag bij windkracht 6 of hoger af te halen. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de vlag aan de buitenranden gaat rafelen.

Samenwerken?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen beter voor de dag te komen. Samen werken we aan iets moois!